Autopesu

Autopesu

Clewer R4000

Clewer RBBR teknologian avulla saavutat jopa 90% veden kierrätysasteen

Tehokas kiintoaineen poisto

R4000-sarjan patentoitu tekniikka on testattu ja todistettu ratkaisu veden kierrätykseen autopesulinjoissa. Se tuo merkittäviä säästöjä: jopa 90% vedestä voidaan kierrättää. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää vain automatisoiduissa autopesuissa.

Clewer puhdistustekniikka

Perustuu Rotating Bed Biofilm Reactor (RBBR) -reaktoriin, jonka etuina ovat:

  • Markkinoiden korkein kantoainemateriaalin täyttöaste
  • Kantomateriaalin pisin vaihtoväli – jopa 20 vuotta
  • Optimaalinen määrä happea bioprosessille
  • Veden kierrätysaste jopa 90%
  • Ei hajuja

The Rotating Bed Biofilm Reactor (RBBR)

Kiintoaineet erotetaan vedestä flotaatiomenetelmällä, mikä mahdollistaa suuremman veden kierrätysasteen. Kierrätysaste voi olla jopa 90%. Autonpesulinjalla uutta vettä tarvitaan ainoastaan loppuhuuhteluun.

Valitse Clewer!

AINA VALMIS

Järjestelmä pystyy käsittelemään kotitalouskemikaalit ja se on suunniteltu sietämään käyttökatkoksia – Kuormituksen muutokset eivät heikennä puhdistuksen tehokkuutta – Järjestelmän bioprosessi ei pysähdy, vaikka jäteveden tulo loppuu, kuten aktiiviliete- ja panos prosesseissa tapahtuu.

PUHDAS JA TURVALLINEN YMPÄRISTÖ

Clewer-vedenkäsittelyjärjestelmät auttavat pitämään kiinteistön maaperän, pohjaveden ja läheiset vesistöt puhtaina. Järjestelmä toimii myös ilman epämiellyttäviä hajuja. Alueesi säilyy siistinä, puhtaana ja turvallisena tuleville sukupolville.

AUTOMAATTINEN JÄRJESTELMÄ

Paikallinen vedenkäsittelyjärjestelmä on suunniteltu automaattiseksi, mikä minimoi käyttäjän jatkuvan huollon tarpeen – Etävalvonta varmistaa, että järjestelmä toimii 24/7

PITKÄ JA VAIVATON HUOLTOVÄLI

RBBR teknologian yksi kilpailueduista on pieni lietteen tuotto, joka mahdollista pitkän tyhjennys välin. Lietesäiliö tyhjennetään turvallisesti pumppuautolla – Tyhjennysväli: 800S: 150–300m3, 1300S: 450–900m3. Tämä vastaa noin kahta vuotta jatkuvassa käytössä ja jopa 10 vuotta kesämökeillä.

MATALA VIRRANKULUTUS

Keskipakovoiman käyttö tekee bioreaktorista energiatehokkaan.

HUOLETON YLLÄPITO

RBBR bioreaktori on itsepuhdistuva, joka on myös huomattava kilpailuetu – Lietepusseja ei tarvitse vaihtaa tai huoltaa – Sedimentaatiotestejä ei tarvita.

Miksi valita Clewer?

Clewer Teknologia

Clewer Oy:n patentoima jäteveden käsittelymenetelmä on uudenlainen bioprosessi, jossa jätevesi puhdistetaan, liete kerätään talteen ja puhdistettu vesi poistetaan järjestelmästä.

Ota yhteyttä!

Clewer, suomalainen perheyritys on johtava patentoidun jätevedenpuhdistusteknologian kehittäjä. Me edustamme edistyksellistä jätevesien puhdistusosaamista.