PIENPUHDISTAMOT

Clewerin pienpuhdistamo on huoleton ja turvallinen jätevesiratkaisu yksittäisiin kotitalouksiin ja vapaa-ajan asuntoihin, etäkäytöllä ja patentoidulla optisella anturilla, joka tarkkailee veden parametreja päivittäin.

Katso havainnollistava animaatio Clewer pienpuhdistamon toiminnasta

800S System

Kotitalouksien ja loma-asuntojen helppokäyttöisiä pienpuhdistamoita.

1300S System

Toimiva ratkaisu niin rivitaloihin, vesiosuuskunnille kuin kyläyhteisöille.

Pienpuhdistamon toimintaa valvotaan etäyhteyden avulla. Ympärivuorokautinen valvonta varmistaa järjestelmän toimivuuden ja lähettää ilmoituksia tarvittavista muutoksista ja toimenpiteistä. Hälytykset näkyvät myös asiakkaalle valvontajärjestelmässä.

 

Valitse Clewer!

AINA VALMIS

Järjestelmä pystyy käsittelemään kotitalouskemikaalit ja se on suunniteltu sietämään käyttökatkoksia – Kuormituksen muutokset eivät heikennä puhdistuksen tehokkuutta – Järjestelmän bioprosessi ei pysähdy, vaikka jäteveden tulo loppuu, kuten aktiiviliete- ja panos prosesseissa tapahtuu.

PUHDAS JA TURVALLINEN YMPÄRISTÖ

Clewer small scale water treatment systems help keep the property’s soil, groundwater and nearby waterways clean. The system also operates without releasing unpleasant odors. Your property will remain clean and safe for future generations.

AUTOMAATTINEN JÄRJESTELMÄ

Paikallinen vedenkäsittelyjärjestelmä on suunniteltu automaattiseksi, mikä minimoi käyttäjän jatkuvan huollon tarpeen – Etävalvonta varmistaa, että järjestelmä toimii 24/7

PITKÄ JA VAIVATON HUOLTOVÄLI

RBBR teknologian yksi kilpailueduista on pieni lietteen tuotto, joka mahdollista pitkän tyhjennys välin. Lietesäiliö tyhjennetään turvallisesti pumppuautolla – Tyhjennysväli: 800S: 150–300m3, 1300S: 450–900m3. Tämä vastaa noin kahta vuotta jatkuvassa käytössä ja jopa 10 vuotta kesämökeillä.

MATALA VIRRANKULUTUS

Keskipakovoiman käyttö tekee bioreaktorista energiatehokkaan.

HUOLETON YLLÄPITO

RBBR bioreaktori on itsepuhdistuva, joka on myös huomattava kilpailuetu

  • Lietepusseja ei tarvitse vaihtaa tai huoltaa
  • Sedimentaatiotestejä ei tarvita.

Miksi valita Clewer?

Clewer Teknologia

Clewer Oy:n patentoima jäteveden käsittelymenetelmä on uudenlainen bioprosessi, jossa jätevesi puhdistetaan, liete ja kemikaalijäämät kerätään talteen ja puhdistettu vesi poistetaan järjestelmästä.

Ota yhteyttä!

Clewer, suomalainen perheyritys on johtava patentoidun jätevedenpuhdistusteknologian kehittäjä. Me edustamme edistyksellistä jätevesien puhdistusosaamista.